29/03/2024

Астронавтът Едгар Митчел: НАСА влезе в контакт с извънземни!

Едгар Митчел сега

Американският астронавт Едгар Мичел, който се разхожда по Луната в продължение на девет часа през 1971 година, твърди сензационно: Извънземните няколко пъти са влизали в контакт с хората, но правителствата крият истината вече повече от 60 години. Митчел е шестият астронавт, кацнал на Луната с космическия кораб „Аполо-14”. Астронавтът твърди, че по времето на своята служба в НАСА знаел за много визити на НЛО на Земята, но всеки случай бил щателно прикриван.

В радиоинтервю Митчел, който сега е на 77-годишна възраст съобщил, че сътрудници на НАСА, влезли в контакт с пришълци, като ги описвали като малки хора много странно приличащи на нас.

По неговите думи истинските извънземни не се отличават много от установения традиционен образ: те имат малки тела и големи очи и глава. Колкото и ужасно да ни изглежда, казва той, нашите технологии са „развити далеч не толкова добре, колкото техните” и „ако те са настроени враждебно”, предупреждава той, „ тогава ние сме обречени”.

Д-р Митчел заедно с командира на „Аполо-14” Алън Шепърд държат рекорда за най-дълга разходка по Луната – 9,17 часа, което стана по време на кацането им на нашия спътник през 1971 година.

„Имах късмета да се докосна до факти за това, че нашата планета е била посещавана от НЛО – това е реалност, заявява Митчел. През последните 60 години всички наши правителства старателно скриваха това. Но постепенно информацията се промъква навън и някои от нас бяха щастливи да узнаят, макар и с не много подробности за това. Аз общувах с представители на военните и интелектуалните кръгова, които знаят, че под повърхността на масовото познание се крие отговор – да, нас са ни посещавали извънземни. Ако се прочетат вестниците напоследък ще стане ясно, че това се случва достатъчно често”.

И тогава - през 1971 година

Доктор Митчел, който е бакалавър на науките по авиационно строителство и доктор на науките по аеронавтика и астронавтика заяви, че нашумялата през 1947 година история с извънземни, появили се близо до градчето Розуел в Ню Мексико – САЩ, е истина и че в момента се разследват истории на подобни посещения.

„Сега цялата истина излиза наяве. Аз мисля, че ние вървим към истинско откритие и някои сериозни организации вече вървят в тази посока”, заявил той пред изумения водещ на радио Kerrang Ник Маргерисон.

„Аз си помислих, че съм се натъкнал на някаква разновидност на астронавтски хумор. Но той очевидно сериозно смяташе, че в космоса има извънземни и че това не подлежи на обсъждане”, коментира по този повод Маргерисон.

Официалните представители на НАСА веднага се постараха да опровергаят това изявление. Представител на агенцията заяви: „НАСА няма отношение към никаква информация за живота на извънземни на тази планета или където и да е било другаде в космоса. Д-р Митчел е велик американец, но по този въпрос ние не споделяме неговото мнение”

.Интересен факт е, че някъде през 1979-1980 година в България апокрифно се разпространяваше циклостилно копие на доклад за НЛО на руския капитан на ядрена подводница Владимир Ажажа. Не всеки имаше възможност да се докосне до това писание тогава. Тогава се разказваха от ухо на ухо няколко удивителни неща, свързани с полетите на руснаци и американци в космоса. Например: Герман Титов, който е вторият човек в света, полетял в космоса и най-непопулярният и сякаш крит от обществото твърдял, че по време на полета си е докосвал своята майка, която обаче от доста години преди полета му била мъртва.

А за Митчел в абсолютно подигравателно – саркастичен тон в българските научно популярни издания се появи статия, в която се казваше, че излетял в небесата почти като 100-процентов атеист, след завръщането си на Земята обаче станал силно набожен и едва ли не – поискал да стане свещеник.

Един Господ знае – на този етап, каква е истината. Но ако забелязвате, все повече космонавти и астронавти все по-свободно говорят по темата, без да се боят, че ще ги възприемат като изперкали – Митчел, Стори Мъсгрев, Марина Попович и куп руски космонавти и още толкова американски астронавти. Или вече им е писнало да мълчат, или са получили официална инструкция  да подготвят човечеството за близка среща от трети вид. Кое е вярното – който има късмет, ще поживее и ще научи.

http://netzor.org

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *