Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Как да се научим на телепатия?

Как да се научим на телепатия?

AdminAdmin
Администратор
659325
Как да се научим на телепатия?

Изучаването на телепатията означава позоваването или събуждането на телепатични способности, които реално съществуват в спящо състояние във всеки от нас. Всяко тяло опитва от тази власт в дадена част в живота му. Тази сила се проявява от самосебе си като сянка на предстоящо събитие. Ако синът вика при остра болка и помни майка си по време на операция в болницата, за майката която е на хиляди мили, е вероятно да се чувства разтревожена за безопасността на сина си, въпреки че тя не може да обясни защо всъщност е тъжна. В някои случаи, ситуацията може да се появи по-жизнено и по-точно.

Човек може да научи телепатията при условие, че той / тя желае да работи усърдно с постоянство и всеотдайност. Поучителната работа предполага спазването на определена умствена и физическа дисциплина, освен правенето на редовни упражнения по медитация. Тези упражнения имат за цел да изострят чувствителността и да разработят концентрацията на ума, също така и да прочистят съзнанието на отрицателните мисли. Студентът трябва да разбере и да има вяра в основните идеи, залегнали в основата на психическите сили, като например съществуването на универсално или общо съзнание, което свързва всяко живо същество с всичко друго.

Телепатията включва не само изпращането, но също така и получаването на информация. Това е психологичен обмен на мисли и идеи. Това означава, проектиране на дадени чувства и намерения, без да се налага да използвате думи чрез наличните научни или физически средства.

Така че като имате всичко това предвид, като за начало можете да се упражнявате с прости упражнения, като например изпращане на психологическо изображения и неговото прочитане или идентифициране. В упражнението могат да участват двама приятели. Единият може да е подателят, а другият да бъде получателят.

Подателят може да мисли за някакъв символ, цвят, цифра, буква от азбуката. Изпращачът, поне първоначално, дори може да предостави съвети или вероятни идентификатори на получателят и да го попита за верният отговор. На по-късен етап могат да бъдат изпращани по-сложни съобщения. Разстоянието също може да бъде увеличено.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
515
47
36
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (15)

Изпрати
HAHU
HAHU
30.10.2014 19:33
защо в бг са правени опити за телепатия и то успешни между близнаци разделени умишлено?
1
0
михаела
михаела
25.10.2014 22:28
трябва ли да се четът някакви книги или нещо такова?
2
0
Станимир
Станимир
08.07.2014 03:03
аз пък тази година на световното по футбол почти винаги познавам победителя до сега с баща ми съм се хващал на бас 10 пъти и познах 9/10
0
1
Лейди Аноним
Лейди Аноним
04.10.2013 22:52
Нали знаете онзи номер, когато двама човека кажат нещо едновременно и единия ''закъръчва'' другия и той не може да говори, докато някой не му каже името.
Та с приятелката ми си говорим нещо и мн. често казваме нещо едновременно и по 10 минути викаме '' карък, карък, карък.....'' и става много смешно.
Или пък, друг случай, говорим си и тя например казва '' хайде да отидем до магазина'', а в следващия момент аз щях да кажа същото.
Имало е и случай, който повтаряме по цели изречения заедно, но това е рядкост.
Понякога дори ме обвинява, че й чета мислите, а не е така.
Интересно е и малко странно.
5
1
Mimi
Mimi
26.06.2013 19:32
Няма нищо ненормално в симптомите по - долу.
1
0
Др
Др
27.05.2013 15:00
Д-р Хаъс е прав,за вашо добро и това на близките ви при подобни симптоми ходете на психиатър...
0
4
д-р Хаус
д-р Хаус
27.05.2013 14:11
Хора, при долуописаните симптоми незабавно потърсете добър психиатър....
0
2
ПЕТЯ
ПЕТЯ
22.11.2012 14:03
Знаете ли,че аз от пет-шест месеца не спирам да виждам и усещам неща, които не са мои,мисли,настроения,чуства и т.н.В началото беше много стрескащо,както си стоиш и хоп- видиш някои надпис,пресечка на улица,корони на дървета обвити в мъгла,а ти си в стая с четери стене....Стоиш и чуш - Мост...или - сини очи...или-коне....и знаеш чи тези мисли,тези думи не са твои. В началото наистина беше страшно,но с течение на времето,разбрах,че това са мисли на моита любов,преди да разбера,че е моита любов.Това е много по-силно от разума и колкото и да го тренираш.....то ако си го имаш го имаш.Може би е така всеки го носи в себеси,просто трябва да намери почвата да се прояви,да намери подходящите хора и така...Чуството е велико,неуписуемо и хубаво и лошо...И няма нищо случайно в този живот,колкото и да е кратък - ОБИЧАЙТЕ СЕ
4
2